Utskifting av Vinduer

Flinke håndverkere.

Eva Hopp har omtalt Ti. 1 Des.. 2020

Utskifting av Vinduer

Veldig fornøyd, kom til avtalt tid, ryddet etter seg, og det ble ett flott resultat. Profesjonell fra A til Å så jeg kan anbefale Vinkelrett Consunt

Heidi og Geir Andersen, Ti. 10 Nov.. 2020

Diverse reperasjoner 

Vi trengte å gjøre klar en leilighet til utleie og kommer til å bruke Vinkelrett Consult fast fremover. De leverte, fant løsninger underveis, var presise i kommunikasjonen og tydelig på pris.

Henrik Rye, september 2020

Utskifting av vinduer på hytte

Var klar til å ta jobben i løpet av få dager, stilte opp presist og ferdigstilte til avtalt tid. Firmaet hjalp oss å bytte fem vinduer, og gjorde en fin jobb. Resultatet ser veldig bra ut, og prisen vi betalte for jobben likeså. Hadde fokus på gjenbruk av materialer underveis, der det var mulig, og det setter vi pris på :)

Christine Ønvik Amundsen, september 2020
Bra service og hyggelig folk. Måtte komme tilbake for å fikse en liten detalj og kom ganske fort. Jobben ble gjort på en profesjonell og god måte. Veldig fornøyd.

Sue Paludo, 21 oktober

Veldig hyggelig og pålitelige folk, løsningsorientert og allsidig ift. diverse oppgaver som måtte løses i Sameiet. De får vår beste anbefaling og vi kommer til å benytte dem fremover.

Thorild oktober 2020

Kirkens Bymisjon

Prosjektledelse for ombygginger, rehabiliteringer og vedlikehold ved våre eiendommer. Arbeidet har bestått i å lede arbeidet fra A-Å, med  utarbeide tilbudsdokumenter med beskrivelse av hva som skal gjennomføres, innhente tilbud fra leverandører, velge og inngå kontrakt av entreprenør
HMS og SHA plan og koordinering,
prosjektledelse/ byggeledelse under gjennomføring og kvalitetssikring av arbeidet.

Det er utført ved følgende eiendommer:
Rehabilitering av tak, Engene 10
 Ombygging Konnerudgate 31, Drammen
Ombygging, Konnerudgata 36, Drammen
Ombygging Thornegate 26, Drammen
Ombygging Rådhusgata 35, Drammen
Totalrenovering Selmersgate 19, Drammen
Totalrenovering, bruksendring og ombygging av Stikkrudsgate 1, Kongsberg
Totalrenovering og ombygging av gammelt bakeri, Søndre Torv 8, Hønefoss
Prosjektledelsen er utført på meget tilfredsstillende måte, med leveranse på kvalitet, tid og ressurser.


Fagskolen Kristiania

Jon-Ivar Windstad har vært innleid som faglærer på studiet Årsenhet i Prosjektledelse (60 stp) ved Fagskolen Kristiania høsten 2020. Arbeidet har primært bestått av å planlegge og gjennomføre undervisning, vurderer og sensurerer arbeidskrav og eksamensoppgaver, samt faglig veiledning av studenter. Jon-Ivar har utført dette på en meget tilfredsstillende måte og har vært en viktig ressurs for oss i en krevende periode som har bydd på store utfordringer når det gjelder gjennomføring av normal undervisning pga Covid 19.

Med faglig kompetanse og solid erfaring som leder og prosjektleder har Jon-Ivar også vært en god sparringspartner og støttespiller til meg som Fagansvarlig. Jeg kan varmt anbefale å samarbeide med Jon-Ivar.

Geir Arne Jacobsen
Fagansvarlig Prosjektledelse